F1 2015

Voiko Kimi toistaa F1-maailmanmestaruuden? Kyllä vain ja nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen. Kimi tuskin voittaa uutta titteliä oikealla radalla, mutta alkuperäinen kysymys ei viitannutkaan oikeaan F1-kauteen. Päinvastoin, kysymys viittasi uuteen F1 2015 peliin, missä Kimin mahdollisuudet mestaruuteen kasvavat eksponentiaalisesti.


Uusin F1 2015 onnistuu kaappaamaan oikean F1-elämän vauhdin ja vaaralliset tilanteet pelaajan ruudulle sekä käsiin. Kansainvälisesti arvostetut pelikriitikot ovatkin nostaneet pelin kaikkien aikojen parhaaksi formula 1 peliksi eikä tätä valintaa tarvitse epäillä. Nimittäin jo aloitusruudukko uumoilee mielettömän dynaamista pelikokemusta niin pelattavuuden kuin myös visuaalisuuden puitteissa.

Uudistunut ja entistä tehokkaampi tekoäly pitää huolen, että pelissä menestyminen vaatii työtä ja aikaa. Ja tässä piileekin autourheilupelien suola, sillä kovin usein pelaajan tehtävät ovat liian helppoja johtaen lopulta siihen, että peli pölyttyy muutaman viikon pelaamisen jälkeen. Pelin suosio riippuukin hyvin pitkälti muista elementeistä.

Pelattavuudelta peli päihittää viime vuoden version mennen tullen. Auton ohjattavuus on millin tarkkaa ja pienin virhe saattaa johtaa Ayrton Sennan seuraksi. Esimerkiksi mutkasta ulosajon jälkeen ensimmäinen reaktio ei pidä olla kaasunapin pohjaan painaminen sillä kuten oikeassa ajossa, myös pelissä auton pito pettää. Näin ollen ajotaidon kartuttaminen vaatii pelitunteja sekä kärsivällisyyttä.

Valitse ura-pelimode ja lähde haastamaan Kimi Monacon radalla. Ja koska peli on todella realistinen, Kimin päihittäminen ei välttämättä edes ole kovin vaikeaa hyvällä autolla.