Onko Liverpool FC sinun seurasi?

Liverpool FC on Englannista kotoisin oleva menestynyt jalkapalloseura. Seura perustettiin vuonna 1892, eli jo melkein 130 vuotta sitten. Liverpool on yksi Englannin historian menestyneimmistä jalkapalloseuroista, ja kannattajien määrä on valtava.

Joukkueen kotikentälle Anfieldiin mahtuu yli 50 000 kannattajaa seuraamaan suositun seuran kotiotteluita. Tällä hetkellä joukkue pelaa Valioliigaa, joka on Englannin korkein jalkapallon sarjataso. Tällä hetkellä hallitsevana mestarina on Manchester City, mutta Liverpool on onnistunut kahmimaan mestaruuksia ruhtinaaliset 19 kappaletta. Seuralla on pitkä historia ja monilla perheillä on Liverpoolin kannatus kulkeutunut sukupolvilta toiselle. Napsauta tätä linkkiä, niin pääset lukemaan lisää tietoa Liverpoolin seurasta: https://www.liverpoolfc.com

Miten voin tukea Liverpool FC seuraa?

On olemassa paljon erilaisia tapoja kannattaa omaa suosikki seuraansa, mutta yksi yleisimmistä on ostaa seuran fanituotteita. Monet fanit haluavat ylpeänä osoittaa kannattavansa jotain tiettyä seuraa, jolloin esim. pelipaita, lippis tai vaikka pipo ovat hyviä tapoja osoittaa oman seuransa värejä. Sam Dodds on pohjoismaiden suurin fanikauppa, ja se on suunnattu vain Liverpoolin kannattajille!

Kaikki fanituotteet ovat virallisesti lisensoituja ja laadukkaita. Kaupasta löytää niin fanivaatteita, kuin myös esim. jalkapalloja tai vaikka mukeja. Jos Liverpool FC on sinun seurasi, ja haluat ostaa itsellesi, kavereille tai sukulaisille lisensoituja ja laadukkaita fanituotteita, kannattaa klikata linkistä, josta pääset suoraan kaupan nettisivuille!