Rocket League

Miehille urheilun kannalta tärkeintä on vauhti ja taistelu. Täten kuvittele jos voisimme yhdistää autourheilun vauhdin sekä vaaralliset tilanteet jalkapallon kaksinkamppailun kanssa. Liian myöhäistä. Rocket League on nimittäin jo ehtinyt tekemään näin.


Verkkomaailmassa ei ole rajoja mielikuvituksen suhteen. Siten ne herrasmiehet joita ei siunattu lapsuudessa jalkapallon taidoilla eikä teini-iässä ajovarmuudella voivat tavoitella tätä nirvanaa nyt videopelin muodossa. Rocket League pelissä ohjaat radio-ohjattavia autoja jalkapallokentällä. Tarkoitus on varsin yksinkertainen sillä tehtävänä on saada pallo maaliin käyttämällä näitä autoja pelaajina.

Tehtävä kuulostaa ja näyttää ensisilmäyksellä liian helpolta. Onhan pelissä käytettävä pallo suurempi kuin autot. Mutta todellisuudessa kentällä vallitsee miltei anarkistinen kaaos. Autot sinkoilevat ympäri kenttää törmätessä toisiinsa ja peli muistuttaa enemmän firmaliigan sählyä kuin organisoitua peliä. Mutta kaikki tämä sekasorto onkin itse pelin suola. Kaaoksen hallinta on erittäin palkitsevaa ja maalin tekemisen jälkeen pelaajan ympärillä olevat ihmiset, elukat ja muut esineet saavat varmasti tuuletuksen myötä iskua!

Ja mikä parasta, jos yksinpelaaminen alkaa tuntumaan liian tylsältä voit ottaa harppauksen verkkomoninpeliin missä saat vastaasi vähintäänkin yhtä motivoituneet pelurit! Aluksi kannattaa aloittaa kaksinpeliottelu, jonka jälkeen kovimmat pelurit siirtyvät kahdeksan joukkueen otteluun.

Pelin lataus on ilmaista ja siitä saadut ilon hetket ovat takuulla arvokkaita ja hinnattomia. Ja vaikka peli näyttää helpolta, tulet huomaamaan kuinka yksinkertaisuus on taitolaji. Ulkoasu on ns. orgaaninen mutta ei kuitenkaan täydellinen, mutta edelliseen Moto GP -peliin verrattuna kehitysaskeleet ovat päivänselviä.