Urheilupelejä netissä penkkiurheilijalle

Netti on pullollaan lajirajat ylittäviä urheilupelejä. Jos omasta suosikkilajistaan ei saa tarpeekseen kentällä, voi pelaamista jatkaa yksin tai kavereiden kanssa vielä netissä. Tässä kooste viidestä erilaisesta urheilupelistä, joita netistä löytyy.

Game-Streaming

Autoilua

Autourheilu jatkaa suosiotaan tien varressa, tiellä ja verkossa. Helsingin Sanomat kertoi suomalaisen koodaajan Hill Climb Racing-pelistä, joka oli niin suuri hitti, että teki suomalaisesta Toni Fingerroosista miljonäärin Peli on erittäin suosittu ja sitä on ladattu jo 200 miljoonaan mobiililaitteeseen. Peli onkin kaikkein sopivin juuri mobiilipelaamiseen, sillä se on toiminnoiltaan ja peli-idealtaan hyvin yksinkertainen, mutta toimii hyvin vanhemmallakin laitteella ja on hyvä ajantappaja tienpäällä ja kahvitauolla.

Jos kuitenkin haluaa fiilistellä toden teolla, siihen soveltuu parhaiten kunnon rallipeli. Tässä pelissä hurjastelu onnistuu keneltä vain, ajokortilla tai ilman! Jos haluat ajaa kilpaa jonkun toisen pelaajan kanssa, valitse sellainen peli, mihin voit ottaa ystäväsi mukaan joko etänä tai samalla sohvalla istuen. Arvostamme yksinkertaisuutta rallipeleissä, mutta toki pidempiaikainen autoharrastaja kaipaa aina lisähaastetta. Eräs yksinkertainen ilmainen pelivaihtoehto on 4×4 Ralli, joka toimii hyvin vanhemmallakin laitteella.

Talviurheilua

Ilmainen laskettelupeli on Ski Sim, jossa lasketellaan Sveitsin Alpeilla. Kunnon syöksylaskijan tapaan kello käy ja hiihtotemput on ehdittävä tehdä aikarajan kuluessa. Pelissä on eri tasoja, joissa edetään omien kykyjen mukaan. Talvilajien ystävät voivat myös nauttia jääkiekon hurmasta, vaikka mestaruusmittelöitä saadaankin odottaa jälleen vuosi lisää. Keloilla vilistävä kiekko pitää varmasti lätkäfanit tyytyväisinä.

Ronaldo-huumaa

Tietenkään tätä listaa ei voi tehdä mainitsematta ikisuosikkia, jalkapalloa. Pienille Ronaldoille oiva pallottelupeli on Ronaldos 3 Ballon dOrs. Ronaldohan on maailman parhaiten palkattu jalkapallopelaaja, joten on luonnollista että juuri hänen nimensä koristaa tätä peliä. Ensimmäisellä tasolla pompotellaan yhtä palloa, seuraavaksi edetään jo kahteen palloon ja harjoittelun myötä tasoilla edetään aina eteenpäin. Peli on yksinkertainen, ja sitä voi pelata vanhemmallakin laitteella. Jos haluaa lisätä jännitystä, peli tarjoaa rankkarikisan, jossa veikataan onnistuuko pelaaja rankkarissa vai ei.

Apinamaista golfia

Jos haluaa keskittyä vähän rauhallisempaan lajiin, tuo Golf’n Monkeys viheriön tuulahduksen pelimaailmaan. Leppoisa peli vie ajatuksesi arjesta muualle ja on entistä hauskempaa, jos saa kaverin mukaan pelaamaan tätä peliä.